Mobile Order - det enkla sättet att tillhandahålla mobila betal- och beställningsmöjligheter

Digitalisera din restaurang för nöjdare kunder, bättre kundnytta, ökad effektivitet och lönsamhet.

Hur fungerar det?

Alla pratar om digitalisering och hur det ska förändra restauranger och grundupplevelsen, men det kan vara svårt att greppa och dyrt att ta sig fram. Vi har gjort det enkelt. Istället för att varje restaurang ska investera flera miljoner i sina egna lösningar har vi byggt Mobile Order, en app för alla restauranger, vilket är precis det som slutkunden vill ha. För Er som restaurangägare innebär det att Ni på kort tid kan nå ut till miljontals användare utan att behöva investera en enda krona. Lösningen är också byggd för att underlätta för matleverantörer. Med mindre än 5 minuters utbildning kan vem som helst ta emot en order från kunden utan att behöva lära sig något krångligt kassasystem. Ni kan alltså fokusera på bra mat och service och låta kunden sköta beställningen och betalningen.

Våra tjänster

Världens mest kompletta mobila betallösning på ett sätt som inte kan bli enklare.

Mobile lunch

Mobile Order

Table Order

Utkörning

Catering

Automatisk kontroll

Riktade annonser

Statistik

Egen APP-restaurang

Komplement till kassasystem

Event och Arena app

Glöm krångliga kassasystem

Mobile order tar mindre än 5 minuter för personalen att lära sig.

Dessutom kan hela dagsförsäljningen lätt föras över i annan kassalösning för att ha allt samlat till redovisningen. Vid större volymer kan lösningen även integreras om man så önskar. Såväl mindre som större aktörer får samma tillgång och möjlighet att synas bland andra restauranger på orten. Det kan vara roligt att ha en app för sin favoritrestaurang men vore det inte smidigare att kunna ha en app som visar alla närliggande restaurangers utbud och erbjudanden? Mobile Order är för restaurangbranschen det som hotels.com är för hotellbranschen eller flygresor.se är för flygbranschen. En app för att se allt i branschen!

Kontantfria arenan

Du är på plats för att uppleva ett efterlängtat evenemang. Tänk om du kunde ägna pausen åt att umgås med ditt sällskap istället för att stå i kö.

Med Mobile Order kan du smidigt göra din beställning och betala direkt i mobilen och får reda på när den beräknas vara klar. När beställningen sedan finns att hämtas får du meddelande om det och kan då hämta din beställning utan behöva stå i kö. Om något skulle ta slut så ser du det direkt i appen och du har inte stått i kö i onödan med andra ord.

Upplev arenan som den ska upplevas, socialt med mat och dryck utan att behöva slösa bort tiden i kön!

Anslut din restaurang till Mobile Order

Du är bara minuter ifrån att kunna börja erbjuda dina kunder att beställa från er restaurang via mobilen. Klicka dig vidare till registreringssidan och fyll i uppgifterna så skickar vi inloggningsuppgifter till din epost så är du snart redo att starta upp din restaurang-app. Nej, det är faktiskt inte svårare än så.

Registrera dig

Är du bara ute efter att beställa mat?

Då räcker det med att du laddar ned appen här nedan och beställer mat helt enkelt.